Emlak Acentesi

Satılık,Kiralık,Arsa

Telefon 0 (212) 232 6 232

haber_7f96eb3b-ace5-49ad-aca3-0f09c99ff205_25102017105350965.jpg

Meral Akşener, Dilekçesini İçişleri'ne Verdi! Partisinin İsmi Belli Oldu, İyi Parti

25.10.2017 10:53:49

HABER ACENTESİ

 

Meral Akşener, yeni kuracağı partinin dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na verdi. Akşener'in yeni partisinin isminin de "İyi Parti" olduğu duyuruldu.

Meral Akşener'in yeni partisinin ismi belli oldu. Akşener'in partisinin adı 'İyi Parti' oldu. İyi Parti'nin sloganı ise 'Türkiye iyi olacak'

AKŞENER, DİLEKÇESİNİ İÇİŞLERİ'NE VERDİ

Eski milletvekili Meral Akşener, yeni partinin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığına verdi.

Akşener, bakanlık binasına bazı parti kurucularıyla geldi. Yeni partinin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığının ilgili birimine teslim eden Meral Akşener, yaklaşık 20 dakika içeride kaldı. Akşener, daha sonra açıklama yapmadan binadan ayrıldı.

SLOGAN "TÜRKİYE İYİ OLACAK"

Akşener'in öncülüğünde kurulacak olan yeni partinin sloganı "Türkiye iyi olacak" olacak.

LOGOYU TWİTTER'DAN PAYLAŞTI

Meral Akşener'in partisine katılacağını bu ay başında açıklayan Türkşen, sosyal medya hesabından ayrıca partinin logosunu da paylaştı. Türkşen, Twitter hesabından, yarın kurulması planlanan Meral Akşener'in partisine ait kartı ve rozeti paylaştı.

Türkşen'in paylaştığı kartın üzerinde, etrafında sekiz çizgi bulunan mavi zemin üzerine sarı güneş şeklindeki parti logosu dikkat çekti.

Türkşen'in paylaştığı kartın üzerinde, etrafında sekiz çizgi bulunan mavi zemin üzerine sarı güneş şeklindeki parti logosu dikkat çekti.

(haberler.com)

Reklamlar;

İstanbul Arnavutköy de Satılık İşyeri İlanları İçin Tıklayınız……!