Emlak Acentesi

Satılık,Kiralık,Arsa

Telefon 0 (212) 232 6 232

haber_7f96eb3b-ace5-49ad-aca3-0f09c99ff205_24072019130825922.JPG

Silivri Belediyesi 58. Yoğurt Festivali Perşembe Saat 19.30’da Renkli Açılış Kortejiyle Başlıyor..!

24.07.2019 13:08:25

#Arnavutköy_Haberleri#

Silivri Belediyesi 58. Yoğurt Festivali 25 Temmuz Perşembe saat 19.30’da renkli açılış korteji ile başlıyor.

Silivri Belediyesi tarafından 58 yıldır sürdürülen geleneksel Yoğurt Festivali bu yıl da eğlenceli etkinlik takvimi ile dolu dolu geçecek.

25-26-27-28 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 58. Yoğurt Festivali kapsamında; ödüllü turnuvalar, geleneksel yoğurt mayalama ve yoğurt yeme yarışmaları, ödüllü spor aktiviteleri, sergi alanları, farklı ülkelerden gelen renkli halk oyunları ekipleri, bölge halk oyunları grupları gösterileri ve Doğal Pazar Silivri satış noktaları ile hafızalara kazınacak. Festivalin sahne programları kapsamında ünlü sanatçılar Edis, Demet Akalın, Ali Kınık, Zafer İşleyen ve MFÖ Silivrililer ile buluşacak. Festivalin son gününde yer alan Color Fest ise bu yıl “Beyaz Tişörtünü Giy De Gel” sloganıyla Gökçe Kırgız ve Suat Ateşdağlı’nın performansı ile gerçekleşecek.

 

Festival renkli kortej ile başlayacak…

58. Silivri Yoğurt Festivali renkli açılış korteji ile başlayacak. Birbirinden renkli grupların yer aldığı kortej 25 Temmuz Perşembe saat 19.30’da belediye hizmet binası önünden hareket edecek.

Başkan Yılmaz tüm halkı festivale davet etti…

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Yoğurt Festivali’ne davette bulundu. İlçenin tanıtımının yanı sıra birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi açısından festivallerin büyük önem taşıdığını dile getiren Başkan Yılmaz, “Belediye binamız önünden başlayacak festival kortejimize ve devamında yapılacak festival programlarımıza hekes davetlidir” dedi.

4 gün sürecek festival kapsamında tüm fotoğraflarınızı ve videolarınızı #Silivridefestival etiketi ile paylaşabileceğiniz bilgisi de ilgili kişiler tarafından bildirildi.

 

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek 58.Yoğurt Festivali’ne davet etti…

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Ankara’daki Genel Merkez Binası’nda yapılan görüşmede Silivri’deki çalışmalarını anlatan Başkan Yılmaz, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye bilgilendirmede bulundu. Ziyarette, 25-26-27 ve 28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek geleneksel 58. Yoğurt Festivali’ne de davet eden Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada “Katılımlarıyla festivalimizi onurlandırmaları için Sayın Genel Başkanımıza davetiyemizi takdim ettik.” dedi.

Çatalcada Satılık Arsa İlanlarımız İçin Tıklayınız…

Arnavutköyde Satılık Arsa İlanlarımız İçin  Tıklayınız…