Emlak Acentesi

Satılık,Kiralık,Arsa

Telefon 0 (212) 232 6 232

haber_7f96eb3b-ace5-49ad-aca3-0f09c99ff205_13052022121746145.jpg

YÖRESEL LEZZETLER FESTİVALİ’NDE, 15 BİN KİŞİYE ÇİĞ KÖFTE DAĞITILDI

13.05.2022 12:17:36

Arnavutköy Belediyesi tarafından ‘Yöresel Lezzetler Festivali’ kapsamında çiğ köfte günü düzenlendi. Etkinlik kapsamında yaklaşık 15 bin kişilik çiğ köfte dağıtıldı.



Arnavutköy’de Satılık Arsa İlanlarımız İçin Tıklayınız



Yöresel Lezzetler Festivali çerçevesinde belli aralıklarla farklı illere özgü yiyecekleri tanıtan Arnavutköy Belediyesi, bu kez de vatandaşlara çiğ köfte dağıttı. 15 Temmuz Meydanı'nda toplanan Arnavutköylüler, muhteşem bir gün geçirdi. Aşık atışmları ile başlayan program, sıra geçesi ile devam etti. 80’ler dizisi ile tanınan Bekçi Bekir rolüne hayat veren Hacı Ali Konuk’ta zaman zaman sahne alarak, vatandaşlara eğlenceli anlar yaşattı. Program da İsmail Bingöl’de sahne alarak, en beğenilen parçaları seslendirdi.

15 Temmuz Meydanı’nda gün boyu devam eden “Yöresel Lezzetler Festivali” kapsamında düzenlenen çiğ köfte gününde, 15 bin kişiye çiğ köfte dağıtıldı. Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, alanı dolduran vatandaşlara çiğ köfte ikram etti.

“Maksat vatandaşlarımızla bir arada Olmak”

Festivalde konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı: “Bizim dönem dönem yapmış olduğumuz Yöresel Lezzetler Festivaliyle ilgili yeni bir lezzeti Arnavutköylü hemşehrilerimize tanıtıyoruz. Bugün de çiğ köfte günümüz. Çiğ köftemizin zaten topluma mal olmuş bir lezzet olduğunu biliyoruz ama burada maksat bir vesileyle böyle bir etkinlikle beraber Arnavutköylü hemşehrilerimizin yan yana gelmesi, onlarla bir arada bulunmanın hazzını, lezzetini yaşamaktır” dedi. 

 

Başakşehir’de Satılılık Arsa İlanlarımız İçin Tıklayınız

Çatalca’da Satılık Arsa İlanlarımız İçin Tıklayınız